Üzüm Çekirdeği Sabunu

Üzüm çekirdeği sabunu
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...

Üzüm çekirdeği sabunu halk arasında pek fazla bilinip kullanılmasa dahi bu sabun özellikle güzellik ve kozmetik alanlarında kullanılan doğal ve bitkisel bir sabundur.

Üzüm Çekirdeği Sabunu…

  • Üzüm çekirdeği sabunu deriye derinlemesine nüfus eder.
  • Cildi tamamen nemlendirir.
  • Cilt üzerinde incecik bir film tabakası meydana getirir.
  • Tabaka etkisi ile cilt yüzeyinde buharlaşma sonucu sıvı kaybını yavaşlatır.
  • İçerisinde yüksek oranda E vitamini bulunur.
  • İçeriğindeki E vitamini nedeni ile antioksidan özelliğe sahiptir.
  • Sabundaki E vitamini etkili yağ nedeni ile cildin yaşlanmasını yavaşlatır.
  • Cildi onarıcı ve yatıştırıcı etkileri vardır.
  • Özellikle varisli bölgelere bu sabun ile uygulanan masaj çok yaygındır. Varisli bölgelerde olumlu etkiler sağlar.
  • Üzüm çekirdeği sabunu kozmetolojide oldukça sık kullanılır.
OKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com